Verzendkosten

Spanje = €4,50
EU landen = €9,50

Meer info

Online winkel

Vind alle producten die je nodig hebt om gemakkelijk biologisch te kweken

Meer info

Training centrum

Alle informatie die nodig is voor biologisch kweken, Easy by Nature

Meer info

Over BioTabs

Meer weten over BioTabs, het meest bekroonde bedrijf in biologische teelt

Meer info

BioTabs Biologische organische meststof & Biologische plantenvoeding

De oorspronkelijke manier van biologisch telen is gebaseerd op het gebruik van compost. Op basis van compost zijn een aantal biologische strategieën ontwikkeld. BioTabs produceert biologische meststoffen & biologische plantenvoeding, gebruik makend van de kracht van biologische bodemverbeterende organismen. BioTabs stimuleert bodemorganismen door organisch materiaal om te zetten in ideale biologische plantenvoeding. Op deze manier ontwikkelen planten sterke wortelsystemen en zijn ze ziekteresistent naarmate ze groeien richting bloei. De producten die BioTabs aanbiedt zijn allemaal natuurlijke meststoffen voor planten en volledig biologische bodemverbeteraars, allemaal 100% gecertificeerd biologisch. BioTabs staat garant voor een eerlijke, volledige en zeer smakelijke oogst.


Goedkope verzending


Eenvoudig retourneren


SSL veilig afrekenen


2 jaar garantie


30-dagen geld terug garantie


Tevredenheidsgarantie

Top rated products

Begin biologisch te groeien met het Starterspakket

Voor het voorbereiden van optimale grond voor planten om in te groeien, moet een mengsel worden gemaakt van biologische plantenvoeding, biologische organische meststoffen en biologische bodemverbeteraars. Het Starterspakket bevat alles wat daarbij nodig is, zodat iedereen met of zonder kweekervaring een eigen kweek kan starten, zowel binnen als buiten. Van nature makkelijk...

Het BioTabs Starterspakket is voldoende voor 5 tot 10 planten, afhankelijk van de uiteindelijke potmaat.

De methode bestaat uit het voorbereiden van het substraat met de BioTabs-producten in de aangegeven hoeveelheden, en elke keer dat de plant wordt overgeplant in een nieuwe pot, datzelfde herhalen. De formule is zo eenvoudig dat er alleen water toegevoegd hoeft te worden om een gezonde bodem te krijgen.

The Organic Grow Book’ by Karel Schelfhout & Michiel Panhuysen

Dit praktische handboek onthult nieuwe biologische tuintechnieken. Een compendium van herontdekte geheimen en innovatieve tips.
door Karel Schelfhout & Michiel Panhuysen

Nuttige micro-organismen, bokashi of biodynamische compost, permacultuur, vortex, kracht van de elementen...
Het Organic Grow Book opent de deuren naar een volledige (r)evolutie waar productiviteit hand in hand gaat met kwaliteit.

Nu verkrijgbaar in 4 talen; Engels, Frans, Duits & Engels!
Nu verkrijgbaar in 5 talen; Español, Français, Deutsche Italiano & English!

Grow Organic in Cartoons

Dit praktische handboek onthult nieuwe biologische tuintechnieken. Een compendium van herontdekte geheimen en innovatieve tips, nu in een cartoon editie.

Nuttige micro-organismen, bokashi of biodynamische compost, permacultuur, vortex, kracht van de elementen...

Het Organic Grow Book opent de deuren naar een volledige (r)evolutie waar productiviteit hand in hand gaat met kwaliteit.

Laatste video's