Verzendbeleid

Wij kunnen op vrijwel elk adres ter wereld leveren. Houd er rekening mee dat er voor sommige producten beperkingen gelden en dat een aantal niet kunnen worden verzonden, afhankelijk van de internationale bestemming.

Alle bestellingen worden binnen 48 uur verzonden van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur.
Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingcode, zodat u op elk moment de staat van de zending kunt inzien.

Voor zendingen in Spanje is de levertijd tussen 24 en 48 uur na ontvangst van uw trackingcode. Voor zendingen binnen de EU ligt de tijd tussen 48 en 72 uur. Voor internationale zendingen is dit afhankelijk van het land van bestemming. U vindt de leveringsprognose in het klantgedeelte van de gekozen vervoerder.

Leveranciers

We gebruiken de volgende leveranciers om onze bestellingen te verzenden:

  • Correos
  • DHL Parcel
  • DHL Express

Verzendkosten

Voor aankopen van meer dan € 100 binnen Spanje zijn de verzendkosten gratis en voor aankopen van meer dan € 200 zijn de verzendkosten ook gratis voor andere EU-lidstaten.

In de rest van de gevallen worden de prijzen in realtime berekend en kunt u deze bekijken voordat u overgaat tot het afronden van de aankoop. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het gewicht, de afmetingen en het transport dat beschikbaar is voor verzending.

Vóór de laatste validatiepagina van een bestelling, krijgt u de kosten van de bestelling te zien en kunt u deze annuleren als u dat wilt.

Verzendvoorwaarden

Voor alle zendingen is een volledig postadres vereist.
Organische Meststoffen BioTabs is niet verantwoordelijk voor onjuiste of onvolledige postadressen. Zorg ervoor dat u de adressen controleert die u ons verstrekt.

Elke onvoorziene omstandigheid kan vertraging van zendingen veroorzaken.

Laatst bijgewerkt: 28 september 2021